neljapäev, 9. september 2010

Turismihooaja lõpetamine

Kuigi huvilisi, kes tulevad Toomkirikuga tutvuma, jagub aastaringselt, siis sümboolselt lõpetasime eile turismihooaja. Suur hulk külastajatest käib kirikus just suvekuudel ja nüüd läheb taas pisut rahulikumaks.... kuni advendiajani.
Seepärast oligi hea meel eile kokku saada kõigi nendega, kes olid suvel kirikuvalves ja aitasid meid oma jõu ja nõuga. Eilse koosviibimise tegi pisut erilisemaks seegi, et kogunesime torni. On ju torni avamine huvilistele selle suve "suursündmuseks" olnud. Üllatus-üllatus, aga nii mõnigi meist ei olnud ise veel tornis käinudki.
Õpetaja andis nö. statistilise ülevaate, millest selgus, et suvekuudel on külastanud toomkiriku torni ligi 3000 huvilist ning registreeritud turiste, kes käisid tutvumas kiriku ja tema kunstiväärtustega on olnud ligi 100 000. Õpetaja tänas kõiki abilisi ning seejärel oli võimalik maitsta torti ja loomulikult nautida vaadet tornist.
Eve, Aivar, Marko, Kadri U., Kadri P., Ene, Virve, Egle, Britta, Juhan jun. ja sen., Mihkel, Siret, Raul- veelkord suured tänud teile!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar