laupäev, 18. juuni 2011

Seeniorid läksid "suvepuhkusele"

Hooaja lõpetuseks tegime taas ühetoreda väljasõidu. Seekordne ekskursioon oli: Kose-Tuhala-Nabala-Jüri. Põnev oli tutvuda vana ja kauni Kose kirikuga ja pastoraadiga. Julgemad ronisid ka kirikutorni, kus üllatas meid kaunis loodusfoto näitus. Suured tänud õpetaja Mare Palgile, kes kirikut ja pastoraati tutvustas. Tuhala kirik jäi kõigile kindlasti meelde, sest altari kohal olevat kantslit just sagedasti (vähemalt Eestis) ei kohta.
Edasi oli meil suurepärane võimalus kirikumehe Marko vanaema juures peatuda ja grillida. Just siis ilm meid ei soosinud ja tuli tuppa kolida. Aga sellest ei olnud midagi- nii tundsimegi end veel rohkem ühtse ja suure perena. Õnnitlesime sünnipäevalapsi, sõime kõike head ja paremat ning laulsime. Suured tänud Markole ja tema vanematele ning vanaemale, et saime kena lõuna veeta. Tuleme rõõmuga tagasi:)
Päev lõppes Nabala palvemaja ja Jüri kirikuga tutvudes. Õpetaja Tanel Ots tegi väga põhjaliku ja huvitava tutvustuse ja ülevaate. Saime teada nii kiriku kui palvemaja arhidektuurist aga ka ajaloost ning tänapäevast. Tänud ka temale!
Ja siinkohal suur ning südamlik tänu proua Reet Kaldojale, kes ka sel aastal võimaldas meie kogudusel selleks väljasõiduks buss tellida. Kõik laabus suurepäraselt, nii korraldajad kui seeniorid läksid õhtul koju rõõmsal meelel ja tänu südames.

Nüüd puhkame kaks kuud ja kohtume taas kolmandal kolmapäeval kell kolm-SEPTEMBRIS!

Aga loomulikult olete oodatud igal pühapäeval kirikusse jumalateenistusele. Suvel toimub ka meie kirikus mitmeid kauneid kontserte!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar